ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

fk-consulting_logo

FK-Consulting Services ΑΕ

Σύμβουλοι Επιχειρήσεων-Λογιστικές Εργασίες

Το 2012 στελέχη της αγοράς με πολύχρονη εμπειρία στον Ελεγκτικό και Χρηματοοικονομικό τομέα αποφασίζουν να ιδρύσουν την Εταιρεία με σκοπό να προσφέρουν υψηλού επιπέδου λογιστικές, συμβουλευτικές και φορολογικές υπηρεσίες σε επιχειρήσεις και οργανισμούς προσαρμοσμένες στις εξατομικευμένες ανάγκες τους. Η πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία και η άρτια ακαδημαϊκή και επαγγελματική εκπαίδευση των ιδρυτικών στελεχών συνέβαλλε στη δημιουργία μιας φιλοσοφίας παρεχόμενων υπηρεσιών που χαρακτηρίζεται από την αμεσότητα και την εγκυρότητα.

Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει νομικά πρόσωπα, διεθνείς επιχειρήσεις καθώς και πολυεθνικές εταιρείες, που δραστηριοποιούνται σε όλους τους κλάδους. Παρέχουμε λύσεις από την ίδρυση της επιχείρησης και την απόφαση της επιλογής της νομικής μορφής της μέχρι την μετέπειτα τήρηση των χρηματοοικονομικών καταστάσεων δίνοντας ολοκληρωμένες λογιστικές υπηρεσίες και βελτιώνοντας παράλληλα το λογιστικό τρόπο οργάνωσης της επιχείρησής. Κύριος στόχος μας, από την πρώτη στιγμή είναι η υποστήριξη κάθε μορφής λειτουργίας με γνώμονα την ανάπτυξη και την οικονομική ευρωστία, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες για την εκπλήρωση του οράματος της επιχείρησης σας.

Καθοριστικός παράγοντας στην επιτυχία της Εταιρείας είναι οι άνθρωποι της, αφού οι πελάτες και οι συνεργάτες μας απολαμβάνουν ότι εμείς πετυχαίνουμε σαν ομάδα σε επίπεδο υπηρεσιών. Συνδυάζοντας την υψηλή τεχνογνωσία με τον νεανικό και δυναμικό χαρακτήρα της Εταιρείας μας προσφέρουμε λύσεις στους πελάτες μας, με απώτερο στόχο την ευελιξία, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, προσφέρουμε ένα σύγχρονο, ασφαλές και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον όπου κάθε εργαζόμενος μπορεί να λειτουργήσει απερίσπαστος, να αναπτύξει ακόμα περισσότερο τις δεξιότητές του και με την καλύτερη διάθεση να συμβάλλει ουσιαστικά και καθοριστικά στην ανοδική πορεία της Εταιρείας.

fk-consulting-services

Τεχνογνωσία-Εξειδίκευση

Λογιστικές Υπηρεσίες
%
Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
%
Φοροτεχνικές Υπηρεσίες
%
Υπηρεσίες Ελέγχου
%
fk-accounting

Γνώμες Πελατών

Οι πελάτες μας είναι η καλύτερη μας διαφήμιση

Διεύθυνση

Βασιλείου Δεληγιάννη 72
Μεταμόρφωση 144 52
Αθήνα

E-mail

info@fk-consulting.gr
sales@fk-consulting.gr

Τηλέφωνο

+30 210 27 19 999
+30 210 27 19 996

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: 9πμ-6μμ
Σάββατο-Κυριακή: Κλειστά

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο